Appartementencomplex Groesbeek

 

 

Het appartementencomplex Marktzicht is onderdeel van het plan Bellevue en wordt gerealiseerd in het centrum van Groesbeek. Het plan Bellevue bestaat uit drie appartementencomplexen: Dorpzicht, Marktzicht en Beekzicht. Op de begane grond, onder de appartementen, bevinden zich verschillende winkels en commerciële ruimten. Onder de complexen is de parkeerkelder gesitueerd met parkeerplaatsen en bergingen.

De Veenstra Groep is in november 2013 begonnen aan dit project en in februari 2015 was het complete vlechtwerk gereed. Het werk bestond uit 1300 ton ijzer, waarvan 600 ton aan poeren werd gevlochten en het restant is aan wanden en breedplaatvloeren besteed. De voorman voor dit project was Rick Veenstra.

Dankzij de perfecte en professionele samenwerking met  Adriaan van Erk Bouw is dit project uitstekend verlopen en is de keuze voor een aantal nieuwe bouwprojecten wederom op De Veenstra Groep gevallen. Zowel Plan Keizershof en Plan de Regentes te Pijnacker en appartementencomplex Plan Floralis te Lisse zullen door de Veenstra Groep worden uitgevoerd.

Ga terug naar het overzicht

Project details

KlantAdriaan van Erk
LocatieGroesbeek
ProjectAppartementencomplex