Over ons


In 1992 is Nico Veenstra begonnen als eenmanszaak met 2 werknemers. De werkzaamheden bestonden indertijd alleen uit het verwerken van betonstaal op bouwplaatsen. Al snel hebben wij ons bewezen als een kwalitatief goed en betrouwbare onderneming. Eind jaren 90 zijn wij gegroeid van 2 werknemers naar ongeveer 30 werknemers. In 1999 is de eenmanszaak omgezet in een besloten vennootschap.

Ons kantoor was gevestigd in IJsselstein en in heel Nederland werden projecten uitgevoerd. In 2000 hebben wij onze werkzaamheden uitgebreid met knip-, buig- en prefabwerk. Hiervoor zijn wij van IJsselstein verhuist naar industrieterrein De Schalm te Andelst waar wij de beschikking hebben over een grote professionele bedrijfshal met een modern machinepark. Vandaag de dag werken we met ongeveer 30 mensen.  Dit betreft eigen personeel en inleenpersoneel. Dit maakt ons uitermate flexibel qua inzetbaarheid en brengt ons in staat op verzoek zeer snel te kunnen leveren.

We beschikken over een eigen buigstaatprogramma en trekken de tekeningen zelf uit. Hierdoor kunnen wij voldoen aan alle wensen van onze leveranciers. In de 25 jaar die wij inmiddels bestaan hebben wij een goede naam opgebouwd in de bouwwereld. Gerenommeerde bedrijven als VBK Hoorn, BBC Hardinxveld en Prefab Beton Nuenen doen al jaren werk met ons. Door de jaren heen hebben wij een aantal grote bouwprojecten mogen realiseren, te weten Naviduct te Enkhuizen, het Stedelijk Museum te Amsterdam en de stadsbaantunnel naast de A2 te Utrecht.

Veenstra Vlechtbedrijf is een familiebedrijf waar de dagelijkse leiding in handen is van Nico Veenstra (directeur/eigenaar), hierin bijgestaan door Marco Verbon (vlechtcoördinator). De administratieve werkzaamheden zijn in handen van Kitty Veenstra bijgestaan door een administratief medewerkster. Zo is de jongste zoon (Rick) werkzaam als vlechter/voorman en is de oudste zoon (Nico Jr.) financieel adviseur. Ons bedrijf en personeel is VCA gecertificeerd en ons ijzer is voorzien van komo-certificaat. Tevens zijn wij een erkend leerbedrijf.

Wilt u een kijkje bij ons komen nemen en kennismaken met onze manier van werken, kom dan gerust eens langs.
De koffie staat altijd klaar!

 

Kiezen voor Veenstra


  • Ervaring sinds 1985
  • Snelle reactie
  • Flexibel in capaciteit
  • EVG Buigmachine
  • Betrouwbaar en innovatief
  • Eigen buitendienst
  • Vrijblijvende offerte

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze diensten? Wij praten graag persoonlijk met u verder.

Neem Contact op > Offerte aanvragen >